+31 6 50 60 46 10    mike@kloostervastgoed.com
Doelstellingen en verwachtingen overtreffen Optimalisatie op het snijvlak van de commerciële, technische en juridische mogelijkheden Door integrale benadering projecten 'in control' managen

MIKE KLOOSTER

Direct na afronden van mijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde ben ik in 1998 gestart als bouwmanager bij projectontwikkelaar Burgfonds in Zaltbommel. In 2004 heb ik intern de stap gemaakt naar de functie van ontwikkelaar. In 2009 ben ik in dienst getreden bij M7 development, gevestigd in Den Bosch. M7 was toen net opgericht en ik ben als ontwikkelingsmanager van A tot Z verantwoordelijk geweest voor nieuwe ontwikkelingen bedrijfsmatig onroerend goed. Ik heb voor talloze (corporate) bedrijven hun nieuwe huisvesting mogen ontwikkelen. Ik neem u graag mee naar mijn referenties! 
Na ruim 15 jaar in dienst te hebben gewerkt vond ik het tijd om mijn eigen ambities vorm te geven: een slagvaardig en professioneel advieskantoor in bedrijfsmatig onroerend goed op het gebied van projectontwikkeling, projectmanagement, directievoering en assetmanagement.

 

RESULTAAT TELT

In het vastgoed is het de kunst om vele handen op elkaar te krijgen. Vanzelfsprekend is daarvoor een flinke dosis vakkennis en ervaring nodig. De laatste jaren heb ik ervaren dat daarnaast de soft skills in de werkomgeving steeds belangrijker zijn geworden. Het vermogen om de beste ideeën te genereren, gezonde relaties te onderhouden, motivatie te ontdekken in jezelf en anderen, en focus aan te brengen. Hierdoor komen de meest waardevolle adviezen los, worden de beste besluiten genomen en kan steeds waar nodig worden geïmproviseerd. Met deze vaardigheden maak ik het verschil en bereik ik het optimale resultaat, uw resultaat! Hierbij word ik ondersteund door mijn netwerk, waardoor ik eenvoudig de juiste professionals voor specifieke projectenonderdelen kan betrekken. 

 

Ik ben verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwkantoren, bedrijfsruimten en hotels voor aansprekende (corporate) bedrijven, welke steeds binnen de  kaders van tijd, geld en kwaliteit, zijn opgeleverd aan huurders en beleggers. Onder meer voor:

Top